Contacteer ons voor vragen en antwoorden
 

 

 

Appartementsgronden

Ook bij VERELST stijgt de verkoop van appartementen jaarlijks aanzienlijk.
Enerzijds zijn de hypotheekleningen historisch laag. Hierdoor prefereren vele huurders een aankoop in plaats van duur huren: mits wat spaargeld en wetende dat Vadertje Staat ook een gedeelte van de lening betaalt, is de meerprijs om eigenaar te worden minimaal.

Anderzijds zijn kandidaat kopers van een ééngezinswoning door de forse jaarlijkse stijgingen van deze grondprijzen budgettair verplicht over te stappen op een appartement.

Een derde factor (vooral voor kleinere appartementsprojecten van 3 à 5 appartementen) is de vraag van investeerders: zowel de banken als de beurzen bieden uiterst lage tot soms verlieslatende rendementen. Nogal graag stappen deze gefortuneerden over op de aankoop van een appartementsgebouw.

Niet alleen braakliggende, doch eveneens slopingspanden komen in aanmerking voor appartementsbouw.

Van bij het prille begin schakelt VERELST zijn studiebureaus en architectenbureaus in voor de planstudie. Elke aanbieding wordt zeer nauwkeurig bestudeerd zodoende zowel de grondeigenaar als VERELST maximaal units kan ontwikkelen: een WIN-WIN overeenkomst.

Tal van overeenkomsten zijn mogelijk. Dit wordt à la carte ontwikkeld in functie van de vraag van de eigenaar en de stedenbouwkundige mogelijkheden.

U hoeft enkel contact op te nemen: binnen relatief korte termijn kan een samenwerking worden ontwikkeld. Uiteraard gebeurt dit steeds kosteloos en vrijblijvend: graag ontmoeten wij U...en liefst direct op Uw grond!